3 redenen waarom je een Raspberry PI moet aanschaffen

3 redenen waarom je een Raspberry PI moet aanschaffen

Als je dit artikel hebt aangeklikt, dan weet je waarschijnlijk dat een Raspberry PI een minicomputer op broekzakformaat is. Je weet misschien ook dat het alle belangrijke componenten bevat die een normale computer ook bevat en dat het niet over een opslag beschikt, dus dat je zelf een Micro-SD kaartje zult moeten toevoegen. Je vraagt je misschien nog wel af waarom je nu precies een Raspberry PI moet aanschaffen en waarom je niet bijvoorbeeld voor een normale computer zult kiezen, als deze toch over dezelfde eigenschappen beschikt. In het artikel van vandaag zullen we je 3 redenen geven waarom je een Raspberry PI moet aanschaffen. Lees je mee?

Ideaal voor programmeren

Zoals net kort uitgelegd is een Raspberry PI een minicomputer op creditcard formaat. Doordat het alle belangrijke componenten en aansluitingen bevat die ook een normale computer bevat, kun je het in principe voor dezelfde doeleinden gebruiken. Echter leent de Raspberry PI zich uitstekend voor programmeren, omdat het een klein apparaatje is en je op de Micro-SD kaart bijvoorbeeld gemakkelijk zelf geprogrammeerde software kunt installeren. Het is dus een ideaal apparaatje als je graag zou willen leren programmeren. En tevens ook door het kleine formaat makkelijker in gebruik dan een normale computer. 

Scherp geprijsd 

Een laatste reden om voor een Raspberry PI te kiezen, is de goedkope prijs. Het apparaat is ontwikkelt met vooral als doel om meer kinderen enthousiast te maken om te programmeren en er is gekozen voor een lage prijs om ook mensen in derdewereldlanden kennis te laten maken met computers. Door de lage prijs is het voor veel mensen een toegankelijk product, waar een computer dat zeker lang niet altijd is. Dat maakt de Raspberry PI een hele geschikte keuze voor mensen die willen leren programmeren, maar niet een al te groot budget hebben. De minicomputer koop je eenvoudig online via de webshop van Elektor. Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment aan onder andere Raspberry PI gerelateerde producten.  

Op zoek naar een game pc? Lees hier alles over hoe je deze kunt samenstellen

Op zoek naar een game pc? Lees hier alles over hoe je deze kunt samenstellen

Als je een game pc wil gaan aanschaffen dan zit je met allemaal vragen in je hoofd. Waar moet je de onderdelen kopen, wat zijn de beste onderdelen en waar moet je allemaal op letten? Als je op het internet gaat zoeken dan kom je een heel eind maar het kan soms best heel lastig zijn om zelf een pc samenstellen. Zeker als je niet heel veel verstand hebt van computers sta je voor een uitdaging. Maar maak je geen zorgen! In dit artikel geven wij graag een paar tips over hoe jij een game pc kunt samenstellen. 

Zorg dat je weet wat je met de computer wil

Als allereerste is het belangrijk dat je voor jezelf bedenkt wat de meest intensieve taak is die de computer straks moet gaan uitvoeren. Als je dat weet hoef je namelijk alleen een computer samen te stellen die krachtig genoeg is voor die taak. Alle andere taken kan de computer namelijk makkelijk aan. Daarnaast is het belangrijk dat je rekening houdt met een uitbreiding in de toekomst. Een uitbreiding is namelijk voordeliger dan het aanschaffen van een totaal nieuw systeem. Het is ook goed om advies te vragen. Veel mensen vragen bijvoorbeeld advies aan winkels zoals https://www.computer-bestel.nl/. Daar werken professionals die dagelijks met game pc’s bezig zijn en jou graag willen helpen. 

De perfect samenstelling voor een goede game pc

Als je een goede game pc wil kopen is het dus een kwestie om een goede samenstelling te vinden van perfecte onderdelen. Als je zorgt dat je zorgvuldig de onderdelen kiest dan is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Zorg ervoor dat je weet wat je game pc moet kunnen en dan moet het helemaal goed komen. Voordat je het weet hoef je je niet meer druk te maken over de onderdelen en kan je lekker genieten van de nieuwste games op je gloednieuwe game pc!

Zo val je op tussen je concurrenten

Zo val je op tussen je concurrenten

Misschien ben je net wel een nieuw bedrijf gestart en nog een beetje zoekende hoe dit zo efficiënt mogelijk te promoten, zodat je passanten de aandacht weet te trekken en opvalt tussen je concurrenten. Of misschien bestaat je bedrijf al een tijd, maar merk je dat het toch wat lastig blijft om in het oog te springen of zie je dat potentiële klanten vaak eindigen bij een concurrent. Ben jij ook op zoek naar een manier om beter op te vallen met je bedrijf? Een hele goede manier om er snel tussenuit te springen bij potentiële klanten is aan de hand van lichtbak reclame. Maar wat is dat nu precies?

Reclame in de vorm van lichtbakken

Misschien had je er nog niet eerder over gehoord, maar lichtbak reclame is niets anders dan het woord ons al doet vermoeden: reclame in de vorm van lichtbakken. Denk hierbij aan bedrijven die met grote letters of logo´s de naam van hun bedrijf weergeven, om zo snel de aandacht te trekken van potentiële klanten en tevens goed op te kunnen vallen in het donker. Maar ook andere reclame in de vorm van een lichtbak is mogelijk. Het voordeel van dit soort reclame is dat je hiermee meteen opvalt tussen je concurrenten en makkelijker klanten aantrekt. Zo voorkom je dat potentiële klanten naar de concurrent trekken. 

Waar vind dit?

De grote vraag is nu natuurlijk: waar vind je lichtbak reclame? Sizo signs is een bedrijf gespecialiseerd in dit soort reclame en tevens leverancier voor enkele grote merken die we vast allemaal wel kennen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua vormgeving, waardoor je de lichtbak reclame helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo weet je zeker dat je op zult vallen tussen je concurrenten en dat je in het vervolg sneller de aandacht weet te trekken van passanten. Zo voorkom je dat ze je bedrijf passeren en trek je makkelijker nieuwe klanten aan. 

Zo haal je hogere omzet uit je horecazaak

Zo haal je hogere omzet uit je horecazaak

Helaas kunnen we er niet omheen: de horeca heeft door toedoen van de coronacrisis flinke klappen gekregen. Sommige zaken moesten noodgedwongen hun deuren sluiten of hebben de boel onder handen genomen om op te knappen of te renoveren. Hoe dan ook kunnen we stellen dat vele horecazaken weinig omzet hebben gehaald. Als horecaondernemer wil je dat maar wat graag rechttrekken. Gelukkig zijn er een aantal tips waarmee dit goed kan lukken.

Papieren vs digitale menukaarten

Je ziet bij steeds meer cafés en restaurants dat er gebruik wordt gemaakt van online menukaarten. Je kunt dan bijvoorbeeld een QR code scannen met je telefoon en zo je bestelling doorgeven. Een nadeel hiervan is dat het een beetje ongezellig is om aan tafel door de menulijst te scrollen. Een betere optie is het gebruikmaken van digitale menuborden, deze vind je bijvoorbeeld bij ZetaDisplay. Deze menuborden kan de klant direct zien als ze iets bij je komen bestellen. Zo kunnen ze gelijk gezellig gaan kletsen met hun gezelschap en hoeven ze niet aan tafel nog na te denken over wat ze willen gaan eten. Er is niets ongezelliger dan mensen die de hele tijd op hun telefoon zitten in een restaurant of café.

Digitaal is de toekomst

Alles wordt tegenwoordig in een rap tempo steeds meer digitaal. Mede door de coronacrisis is dit het geval, maar ook omdat het simpelweg makkelijker is voor veel mensen. Omdat niet iedereen handig is met een smartphone zijn digitale menuborden ook een uitkomst, omdat het voor elke doelgroep handig is. Ouderen kunnen de grote letters op de borden vaak gewoon goed lezen en kinderen kunnen door middel van plaatjes vaak gelijk hun keuze maken. Zo houd je rekening met iedereen die in de horecazaak komt en kan iedereen genieten van het lekkers wat jouw zaak te bieden heeft en blijft het ook nog gezellig voor iedereen.

Waar moet een outdoor led-scherm aan voldoen?

Waar moet een outdoor led-scherm aan voldoen?

Outdoor led-schermen maken een steeds grotere opmars in de wereld van pr en marketing. Reclame is overal. Tegenwoordig zie je het ook al langs komen als je in de metro zit. Je ziet prachtige bewegende beelden die zeker wel de aandacht trekken. Hetzelfde geldt voor grote outdoor led-schermen. Je ziet ze niet per se heel vaak en dat maakt dat als je ze op de goede manier inzet ze wel bekijks trekken. Het lastige met outdoor led-schermen is dat ze wel moeten voldoen aan een aantal eisen zodat er geen schade aan ontstaat. Zo moeten ze absoluut waterdicht zijn, want ze moeten wel tegen regen bestand zijn. Ook is het belangrijk dat ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn, energiezuinig zijn en geen geluid maken.

Wat kun je met een outdoor led-scherm?

Met een outdoor led-scherm kun je zeker een statement naar buiten brengen. Je kunt kiezen voor reclame op wegen, je kunt ze voor je bedrijf plaatsen of in een winkelstraat. Zo’n led-scherm is ook een mooi middel om te gebruiken voor bijvoorbeeld een computerzaak, omdat het heel passend is. Bij L2L Ledscreens ben je aan het juiste adres voor een goede outdoor led scherm. Je krijgt advies op maat, zo weet je zeker dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt een led-scherm precies?

De afkorting led staat voor light emitting diode. Het is opgebouwd uit zowel een anode als kathode, hierdoor vloeit de stroom. Ook bevat het een led-chip die zich in een reflector bevindt. De uiteindelijke kleur die het scherm afgeeft is afhankelijk van hoe de led-chip precies in elkaar zit. Zoals je ziet is het best ingewikkeld hoe dit allemaal in elkaar zit. Laat je daarom vooral adviseren door een professional op dit gebied. Het kiezen van een led-scherm kan namelijk al lastig zijn. Weet dat het de investering zeker waard is en let op de punten waar het scherm aan moet voldoen. Dan kom je er zeker uit.

Tweedehands iPhone kopen? Let hierop!

Sta jij op het punt om een tweedehands iPhone te kopen? Dat is zeker een aanrader! Zeker als er een nieuwe iPhone op de markt komt stijgt het aanbod van oude modellen op de markt. Toch moet je bij het kopen van een tweedehandse iPhone los toestel goed op een aantal zaken letten, want in sommige gevallen is het niet zo mooi als het lijkt. Om deze reden geven we hieronder meer tips over het kopen van een iPhone.

Het activeringsslot checken

Als je een iPhone los toestel tweedehands koopt, is het eerste wat je moet doen kijken of de activeringsslot is ingeschakeld. Als dit het geval is, is de iPhone namelijk onbruikbaar en dat is enorm zonde. Je kunt dit het eenvoudigst checken door het toestel in te schakelen en te ontgrendelen. Als je vervolgens de apps te zien krijgt, dan weet je zeker dat er geen activeringsslot aanwezig is. Mocht het slot erop zitten, vraag dan als eerst om deze te deactiveren. Zoals al gezegd kun je helemaal niets met een toestel dat een activeringsslot bevat.

Check bellen, wifi en de camera

Als je hebt gecheckt of de activeringsslot niet actief is, is het aan te raden om een aantal essentiële functies te testen. Hierbij is het als eerst goed om te kijken of de oplader goed functioneert, want het kopen van een iPhone zonder een goed functionerende iPhone lader is natuurlijk niet wat je wilt.

Daarnaast is het ook goed om andere functionaliteiten te testen. Denk hierbij aan de verbinding met het wifi-netwerk en het maken van een bluetooth verbinding. Het hebben van een iPhone zonder internet is iets wat we ons dagelijks niet kunnen permitteren.

 Tot slot is het ook goed om de camera te checken. Open de camera-app en maak foto’s met en zonder flits om te kijken of het product zijn werk doet. Hierdoor weet je zeker dat je een telefoon koopt met een goede camera. Niets is namelijk zo vervelend dan het kopen van een iPhone met een defecte camera.

Let ook goed op waar je het toestel koopt

Het kopen van een iPhone 11 los toestel is natuurlijk in veel winkels het geval, maar het is noodzakelijk dat je het aanschaft bij een partij die ook ervaring heeft en een goed trackrecord heeft. Hierbij is het bijvoorbeeld aan te raden om te kijken naar de webshop van iPhonez.nl. Iphonez.nl is een specialist op het gebied van iPhones waardoor je zeker weet dat je een toestel aanschaft die geen mankementen bevat. Daarnaast hebben ze een groot assortiment van nieuwe iPhones tegen de scherpste prijzen. Heb jij nog vragen over het aanschaffen van een iPhone of wil jij weten welk model het beste bij jou past? Vraag het de specialisten gerust vrijblijvend!

Transformatie van productverkoopbedrijf naar solution selling – P2S

Hoe onderscheidt u uw bedrijf van een product dat u verkoopt van uw concurrentie? Momenteel biedt u hetzelfde, winnen tegen de concurrentie op dunne marges of freebees. De differentiatie is wanneer uw verkoop wordt “het helpen van klanten om te kopen” of het verstrekken van een “oplossing” voor hun problemen of behoeften. “Oplossing” is een combinatie van producten of diensten.

Remember Solutions zal variëren voor elke verticale. Het merk en het product voorkeur voor de gastvrijheid verticale zal verschillen van andere verticals zoals bankieren, onderwijs, gezondheidszorg, overheid, enz. Dus het hebben van mensen met de juiste verticale kennis is belangrijk om de oplossing matrix te bouwen. De meeste bedrijven hebben een productmatrix klaar en de uitdaging is hoe deze productmatrix om te zetten in een oplossingsmatrix voor verschillende verticalen.

Voordat we de transformatie roadmap vast te stellen laten we begrijpen het type kopers. Onwetend type: Koper die onwetend is, niet zeker of ze een probleem hebben of als een betere manier om dingen te doen bestaan. Iemand kan hebben geprobeerd het aanbieden van een aantal producten, maar het heeft het probleem niet op te lossen.

Op zoek naar verbetering Type: Koper die zich bewust is van de huidige situatie en zijn op zoek naar een oplossing om hun situatie te verbeteren Expert Kopers kopers die met een oplossing visie en grondig onderzocht om te komen met een gevestigde oplossing Request for Proposal (RFP).

Voor alle bovenstaande soorten kopers variëren het verkoopproces, de inspanningen en de technieken. Solution Sales Selling – De SPIN-techniek is de juiste aanpak voor de bovenstaande twee soorten kopers. Maar bij het omgaan met deskundige kopers heb je de Challenger Sales Strategy nodig. De tijd is om de koper uit te dagen als ze de juiste oplossing hebben gekozen, hebben ze iets gemist in de RFP? Het openen van een dialoog met kopers is hier de sleutel om de oplossing te herdefiniëren en hen te helpen om de ontbrekende stippellijnen te sluiten.

Het echte verschil van verschillende kabel- en satelliettelevisiemaatschappijen

Ieder van ons heeft het recht om te genieten en plezier te hebben in hun huizen. Het samenstellen van de top drie van de basis entertainment behoeften zijn onze computers, geluiden, en gaming gadgets. Maar bovenal is er wat we noemen de meest voorkomende entertainment. Het is televisie of algemeen bekend als TV.

Televisie kijken is tegenwoordig leuker dan boeken lezen. Ze zien echte mensen en scènes bewegen. In tegenstelling tot bij het lezen van boeken, moet je een inspanning leveren in het visualiseren van gebeurtenissen en gezichten. Hoe werkt het? Signalen worden verzonden van lokale stations naar uw antenne-type televisie.

Maar de toegang tot kanalen is slechts beperkt vooral in de Filippijnen. Kanalen zoals ABS-CBN, GMA, TV5, RPN, en Studio 23 zijn de lokale shows Filippino’s hier en in het buitenland vaak kijken. Maar de tevredenheid van filippino’s eindigt daar niet.

Als het gaat om televisie-entertainment die kanalen zijn niet goed genoeg. Goede recepties zijn niet gegarandeerd omdat het allemaal afhankelijk is van de locatie en het gebied van connectiviteit. Vanwege het beperkte bereik van de transmissie van de antenne naar de hoofdmacht, zijn er een aantal gebieden die niet kunnen worden gedekt door de lokale tv-zender signalen.

Dat is waar de rol van de tv-entertainment provider komt in. Er zijn twee soorten aanbieders wel. Een daarvan is de “kabel-tv” en de andere is de “schotel”. Gewoonlijk, een kabel-tv-provider laat ons kijken naar zoveel kanalen als we willen door het aansluiten van een kabelkabel van het aan de dienstverlener. Dit type provider bevredigt klanten over de hele wereld omdat het een goede kwaliteit ontvangst biedt. Omgekeerd, de schotel provider laat ons kijken naar een heleboel kanalen door middel van signaaltransmissie van de schotelantenne naar de belangrijkste satelliet.

Dan zal het signaal zich onoverspreidend verspreiden naar andere lokale en internationale tv-stations wereldwijd nadat het verbinding maakt met de hoofdsatelliet. De functie van de twee soorten aanbieders is hetzelfde. Beiden willen hun consumenten of klanten vermaken.

Hoe de Plasma Television Companies concurreren en overleven in de tough consumer markt

Elektronica fabrikanten zoals Panasonic, Sony, Pioneer, Philips, Fujitsu, Sharp, LG, en Samsung begonnen met het vrijgeven van plasma-tv-model na plasma-tv-model, zelfs zo ver gaan om speciale limited editions (waaronder een verguld in goud) dat hun luxe status versterkt te lanceren. Terug in 2006, ze waren de meest populaire optie in de 40-inch en meer flat-screen segment van de markt.

De prijzen begonnen te dalen, en men zou denken plasma televisies zou nog populairder worden als gevolg van dat. En ze waarschijnlijk zou hebben, behalve dat fabrikanten van liquid crystal display (LCD) televisies begonnen met het vrijgeven van schermen in grotere maten om te concurreren in de grote flatpanel TV-segment dat was het domein van plasmaschermen.

Maar de daling van de plasma-tv-prijzen, terwijl goed voor de consument, was niet zo goed voor de fabrikanten, omdat het was het verminderen van hun winstmarges. Voeg daarbij de beslissing van high-profile fabrikanten zoals Sony, Philips en Fujitsu drastisch in te perken of zelfs stoppen met hun productie van plasma-televisies om zich te concentreren op LCD-tv’s, en het is geen wonder dat heel wat mensen waren het voorspellen van het einde van plasma-tv. Zelfs het Japanse bedrijf Matsushita, het moederbedrijf van marktleider Panasonic, kondigde plannen aan om zijn productieplannen voor plasma-tv’s te verminderen en meer LCD-tv’s te maken.

Maar zoals de gebeurtenissen hebben aangetoond, plasma-tv is verre van dood. Op de 2008 Consumer Electronics Show gehouden in Las Vegas, waren er nogal wat nieuwe modellen geïntroduceerd. De show stopper was Panasonic’s gigantische 150-inch plasma-tv, genaamd de Life Screen, maar sommige van de andere nieuwe plasma HDTV’s waren opmerkelijk in hun eigen recht.

Er was Vizio’s assortiment van plasma-tv’s, die worden geleverd met Silicon Optix HQV verwerking en die betaalbaarder zijn dan de meeste andere merken; LG introduceerde bezel-minder plasma-tv-modellen, en Samsung featured plasma-schermen in staat om beelden te tonen in 3D.