Misschien ben je net wel een nieuw bedrijf gestart en nog een beetje zoekende hoe dit zo efficiënt mogelijk te promoten, zodat je passanten de aandacht weet te trekken en opvalt tussen je concurrenten. Of misschien bestaat je bedrijf al een tijd, maar merk je dat het toch wat lastig blijft om in het oog te springen of zie je dat potentiële klanten vaak eindigen bij een concurrent. Ben jij ook op zoek naar een manier om beter op te vallen met je bedrijf? Een hele goede manier om er snel tussenuit te springen bij potentiële klanten is aan de hand van lichtbak reclame. Maar wat is dat nu precies?

Reclame in de vorm van lichtbakken

Misschien had je er nog niet eerder over gehoord, maar lichtbak reclame is niets anders dan het woord ons al doet vermoeden: reclame in de vorm van lichtbakken. Denk hierbij aan bedrijven die met grote letters of logo´s de naam van hun bedrijf weergeven, om zo snel de aandacht te trekken van potentiële klanten en tevens goed op te kunnen vallen in het donker. Maar ook andere reclame in de vorm van een lichtbak is mogelijk. Het voordeel van dit soort reclame is dat je hiermee meteen opvalt tussen je concurrenten en makkelijker klanten aantrekt. Zo voorkom je dat potentiële klanten naar de concurrent trekken. 

Waar vind dit?

De grote vraag is nu natuurlijk: waar vind je lichtbak reclame? Sizo signs is een bedrijf gespecialiseerd in dit soort reclame en tevens leverancier voor enkele grote merken die we vast allemaal wel kennen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua vormgeving, waardoor je de lichtbak reclame helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo weet je zeker dat je op zult vallen tussen je concurrenten en dat je in het vervolg sneller de aandacht weet te trekken van passanten. Zo voorkom je dat ze je bedrijf passeren en trek je makkelijker nieuwe klanten aan.