Outdoor led-schermen maken een steeds grotere opmars in de wereld van pr en marketing. Reclame is overal. Tegenwoordig zie je het ook al langs komen als je in de metro zit. Je ziet prachtige bewegende beelden die zeker wel de aandacht trekken. Hetzelfde geldt voor grote outdoor led-schermen. Je ziet ze niet per se heel vaak en dat maakt dat als je ze op de goede manier inzet ze wel bekijks trekken. Het lastige met outdoor led-schermen is dat ze wel moeten voldoen aan een aantal eisen zodat er geen schade aan ontstaat. Zo moeten ze absoluut waterdicht zijn, want ze moeten wel tegen regen bestand zijn. Ook is het belangrijk dat ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn, energiezuinig zijn en geen geluid maken.

Wat kun je met een outdoor led-scherm?

Met een outdoor led-scherm kun je zeker een statement naar buiten brengen. Je kunt kiezen voor reclame op wegen, je kunt ze voor je bedrijf plaatsen of in een winkelstraat. Zo’n led-scherm is ook een mooi middel om te gebruiken voor bijvoorbeeld een computerzaak, omdat het heel passend is. Bij L2L Ledscreens ben je aan het juiste adres voor een goede outdoor led scherm. Je krijgt advies op maat, zo weet je zeker dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt een led-scherm precies?

De afkorting led staat voor light emitting diode. Het is opgebouwd uit zowel een anode als kathode, hierdoor vloeit de stroom. Ook bevat het een led-chip die zich in een reflector bevindt. De uiteindelijke kleur die het scherm afgeeft is afhankelijk van hoe de led-chip precies in elkaar zit. Zoals je ziet is het best ingewikkeld hoe dit allemaal in elkaar zit. Laat je daarom vooral adviseren door een professional op dit gebied. Het kiezen van een led-scherm kan namelijk al lastig zijn. Weet dat het de investering zeker waard is en let op de punten waar het scherm aan moet voldoen. Dan kom je er zeker uit.