Net zoals voor de meeste mensen, is jouw favoriete accessoire vast je smartphone. Niet alleen zorgt hij ervoor dat je altijd bereikbaar kunt zijn, belangrijke info kunt opzoeken en je helemaal bij blijft met je socials, het is ook een modeaccessoire en een veiligheid om altijd bij je te hebben. Zo’n slimme telefoon vraagt natuurlijk ook om slimme extraatjes, die ervoor zorgen dat je smartphone opgeladen en beschermd blijft. Welke accessoires er echt onmisbaar zijn, lees je hier.

Draadloze oplader

Het nadeel aan een smartphone, is dat de batterij vrij snel leeg loopt. Zeker wanneer je hem intensief gebruikt door bijvoorbeeld regelmatig te bellen, muziek te beluisteren en je telefoon als gps te gebruiken, hoor je halverwege de dag waarschijnlijk al dat onheilspellende piepje dat aangeeft dat je batterij het binnen no-time zal begeven. Dan moet je je smartphone opladen, maar waar ligt die oplader ook weer? Waarschijnlijk ergens verstopt en helemaal in de knoop geraakt.  Gelukkig bestaat er nu een draadloze oplader, waardoor je geen gedoe meer hebt met draden die in de knoop raken en om alles juist ingeplugd te krijgen. 

Er bestaan ook verschillende soorten draadloze opladers. De bekendste draadloze oplader is de Qi-Wireless charger, die je voor bijna elk merk van smartphone kunt gebruiken. Deze oplader werkt met een plateau waar je je telefoon op kunt leggen. Wanneer je toestel op dit plateau ligt, laadt hij op. Word je opgebeld, kun je je telefoon van het plateau halen en hem er vervolgens gewoon weer op leggen, zodat hij verder kan opladen. Een alternatief voor deze wireless charger is een powerbank of een smartphonehoesje met een ingebouwde accu. 

Superhandig hoesje

Een smartphone kan niet zonder leuk hoesje. Je zal zien: wie bijvoorbeeld een iPhone 14 Pro Max heeft, heeft ongetwijfeld ook een iPhone 14 Pro Max hoesje. Hoesjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn een leuke manier om jezelf op een subtiele manier te kunnen uitdrukken. Zo’n hoesje oogt niet alleen leuk, het biedt ook de beste bescherming voor je telefoon. Je wil natuurlijk je smartphone zo lang mogelijk kunnen blijven gebruiken. Sommige hoesjes bieden zelfs een extra goede valbescherming tot een hoogte van 5 meter! Er bestaan ook hoesjes die geschikt zijn om te gebruiken met een draadloze oplader. Zo kan je je smartphone zonder het hoesje te verwijderen op de draadloze oplader leggen en dan laadt je smartphone alsnog op.